пятница, 7 июля 2017 г.

Хочу до Art Club UA!

Привіт! Я люблю все наше, рідненьке! Тому не можу пройти мимо набору до такої класної ДК! Тим паче, що тут не тільки скрап рулить!!! Ура!
Відразу покажу свої 5 робіт:
Скрап:
Листівка
Кулінарна книга
Не скрап:
вишивка

квіллінг
 бісероплетіння
Про себе:
Я живу в чарівному місті Києві. Є маленький помічник Максим, якому майже два рочки) На данний момент скрап у мене на першому місці. Але люблю міксувати різні техніки, розбавляючи скрап вишивкою, або бісерною флорою. Люблю все ніжне, кружавчики, квіти та перли! Кожного разу стараюсь відкрити щось нове для себе. Єдиние виключення, це мікс-медіа, хоча і такі роботи є в моєму арсеналі.
В скрапі поближче хочу познайомитись з шеббі та підкорити собі штампову тему) Також активно вишиваю. Особливо мініатюри, які потім застосую в скраповій темі)
До Вас хочу тому... Що просто дуже хочу! Мені дуже імпонує все українське. Я дуже хочу розвиватися, розкривати себе в компанії чудового коллективу! Дуже хочу надихати, та надихатися чудовими роботами та спілкуванням!
Дівчата! Дякую за шанс хоч помріяти, що буду з Вами в команді! 




8 комментариев:

  1. Надюша, удачи! Квиллинг меня покорил...здорово!

    ОтветитьУдалить
  2. Надя, как приятно слышать, что наш блог нравиться и вдохновляет! Безумно окрыляет, что такая многогранная личность как вы очень хочет влиться в нашу дружную семью) Спасибо за заявочку! Удачи! ДК Арт Клуб)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Спасибо Вам за шанс и такой классний блог!!!!

      Удалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...