среда, 14 марта 2018 г.

Трошки щастя Вам у стрічку)

Привіт! Ви вже бачили супер новину! Від тепер в блозі Скрапрелакс стартувала подарункова галереї від магазину Скрап радість! Ми приймаємо роботи, в яких задіяні матеріали, придбані в магазині Скрап радість, головний ОЕ - чипборд. 
В цьому прекрасному магазинчику є не тільки дуже якісні чипики! Широкий асортимент паперу, квітів, різного декору та ажурної вирубки! Також Вас здивують приємні ціни, різноманітні знижки та сезонні акції)



Цього разу мені захотілося щастя! Такого теплого та ніжного. Безкорисного, але окриляючого. Самого прекрасного, і дуже потрібного кожному! Пам"ятаєте, як у м\ф "Троллі": "На щастя заслуговує кожен!". Ось і моє щастя розквітло на листівочці буйним цвітом. І присвячений цей цвіт кожній матусі на планеті! Жіноче свято, а мама - це найважча робота)


Я не великий фанат гліттеру в роботах, але цього разу захотілося неймовірної ніжності, легкості та свята. Тому розкинув свої крила гліттер на квітах та гілочках.


Також надихнула фраза: "Мами, як гудзики, на них все тримається". Так на листівочці поселилося три чарівних гудзичка. Оксамитовий зелений - неймовірно гарний колір)


Квітів та вирубки, як завжди, чимало. А тичинок ще більше))) 


Дуже багато напів перл та перлинок-намистинок. І мереживо... Як без нього?


Вийшла, як завжди, багатошарова композиція. Так багато сизалю я за весь минулий рік не використовувала, як в останніх своїх роботах)


Спинка простенька. Як я й люблю)


Піду п таким завданням:
Чотири чипики - один напис, та три гілочки з листочками)

Не знайшла такого набору(







8 комментариев:

  1. Счастье в мелочах! Спасибо от блога "Декоративный Город"!

    ОтветитьУдалить
  2. Оливка і в квіточку - це наборі 7 Літо, а малиновий був не для продажу :).

    ОтветитьУдалить
  3. Надюш,чудесная многодетальная открытка,с запахом весны.Спасибо от блога Art Land

    ОтветитьУдалить
  4. Очень милая работа, чудесная))) Спасибо за участие в задании от блога Декоративный город.

    ОтветитьУдалить
  5. Ох, Надюша, как давно я не была у тебя в блогодомике!!! Блог невероятно красивый!!! Работа чудесная !! Ты большая молодец!! Спасибо за участие в задании блога "Бумажное вдохновение"

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...